Cosmetic

Sort By:  
Dianz lipmatte, dianz lipstick, dianz lip gloss, best lipmatte, best lipstick, best lip gloss, mac lip gloss, lip balm, mac lipstick, lipstick matte, lipstick shades, lipstick brands, matte listick liquid, matte lip gloss, maybelline lipstick shades, lip
Dian'z Lipmatte Raya Limited Editon 2019. 3 in 1 (Lipmatte, Eyeshadow, Blusher). Special Cosmetic by Dian Legacy
Rp118,163.50
Dianz lipmatte, dianz lipstick, dianz lip gloss, best lipmatte, best lipstick, best lip gloss, mac lip gloss, lip balm, mac lipstick, lipstick matte, lipstick shades, lipstick brands, matte listick liquid, matte lip gloss, maybelline lipstick shades, lip
3 Pcs Dian'z Lipmatte Raya Limited Editon 2019. 3 in 1 (Lipmatte, Eyeshadow, Blusher). Special by Dian Legacy
Rp337,610.00
Rp354,490.50
Dianz lipmatte, dianz lipstick, dianz lip gloss, best lipmatte, best lipstick, best lip gloss, mac lip gloss, lip balm, mac lipstick, lipstick matte, lipstick shades, lipstick brands, matte listick liquid, matte lip gloss, maybelline lipstick shades, lip
Dianz Semi Lipmatte 2019 + FREE Gift
New Dianz Lipmatte 2019

Fenomena terbaru dalam dunia kosmetik! Tiada seumpamanya di malaysia. Lipmatte yang boleh digunakan 3 fungsi :

  • Bibir ( lipmatte )
  • Mata ( eyeshadow )
  • Pipi ( blusher )

Dianz lipmatte ini memang tak matte gila-gila tau! Sebab kita tak nak dia terlalu susah cuci. Ia just nice, tak merekah dan tak moist sangat.

Pakai berminyak-minyak kat bibir pun tak best kan? Ini memang anda rasa ringan dan selesa. Paling best! Ia boleh rawat bibir hitam dan kering.

Lebih dari 50 orang yang try dan bagi feedback. Majoriti feedback yang Dian dapat,

“BESTNYEEEE TAK SABAQ NAK BELI“. Sampai habis la lipmatte sample mereka kerjakan ada yang tak padam lepas test, terus pakai lipmatte sampai balik rumah.

Untuk Dianz lipmatte ini, anda tengok satu konsep yang sangat-sangat berbeza yang Dianz keluarkan. Dari segi konsep, warna, gift semua berbeza!!

Dianz lipmatte sangat sweet dan catchy. Lipmatte yang sangat ringan, bau yang sangat menyenangkan. Tak terlalu matte sampai susah nak cuci. Tak terlalu moist sampai rasa rimas dan tak selesa.

KENAPA NAMANYA DIANZ “semi“ LIPMATTE

Teksturnya yang tidak terlalu matte dan merekah, tidak kering, tidak terlalu sukar untuk dicuci, tidak terlalu moist dan oily. Super ringan dan lembut bagai tak terasa memakai lipmatte, dengan bau lembut strawberi. Rasa seperti makan aiskrim! Jangan jilat bibir pulak! :)

SPECIAL

  • Tidak mengeringkan bibir
  • Merawat bibir kusam dan gelap
  • Melembut dan melembabkan bibir secara semulajadi
  • Mempunyai SPF 15 untuk lindungi bibir

3 Warna Menarik. Boleh dicampurkan (mix) lipmatte menjadi dua tone.

Code Dianz Lipmatte. Sila nyatakan pilihan warna sewaktu Add to Cart.

  • YOU ARE LUCKY - (KOTAK PINK) warna dark pink
  • HELLO EVERYONE - (KOTAK BIRU) pink ke oren
  • SEE YOU SOON - (KOTAK KUNING) soft pink

Senang cakap, tak grab 3-3 rugi besar!

HARGA? Murah jeee sistur. 1 lipmatte RM35 sahaja (free mini bag yang sama seperti kotak).

Kalau GRAB 3 ITEM? Nak lagi murahhh?? RM100 sahaja dan PERCUMA 3 mini bag super comel mengikut kotak.

Wow Wow! SERIOUSLY!! BELI 3 dapat 3 BAG? RM100 je? YEAAAA! Order sekarang! Item LIMITED EDITION, habis is habis..

Combo Set (3 item) order di sini !!


Video Pelancaran Dianz Lipmatte

Video Pra-Pelancaran Dianz Lipmatte

Testimoni Produk Dian'z

 

Dian'z Lipmatte Raya Limited Editon 2019. 3 in 1 (Lipmatte, Eyeshadow, Blusher). Special Cosmetic by Dian Legacy
Rp118,163.50
Dianz lipmatte, dianz lipstick, dianz lip gloss, best lipmatte, best lipstick, best lip gloss, mac lip gloss, lip balm, mac lipstick, lipstick matte, lipstick shades, lipstick brands, matte listick liquid, matte lip gloss, maybelline lipstick shades, lip
Dianz Semi Lipmatte Combo Set 16 + FREE Gift

New Dianz Lipmatte 2019

Fenomena terbaru dalam dunia kosmetik! Tiada seumpamanya di malaysia. Lipmatte yang boleh digunakan 3 fungsi :

  • Bibir ( lipmatte )
  • Mata ( eyeshadow )
  • Pipi ( blusher )

Dianz lipmatte ini memang tak matte gila-gila tau! Sebab kita tak nak dia terlalu susah cuci. Ia just nice, tak merekah dan tak moist sangat.

Pakai berminyak-minyak kat bibir pun tak best kan? Ini memang anda rasa ringan dan selesa. Paling best! Ia boleh rawat bibir hitam dan kering.

Lebih dari 50 orang yang try dan bagi feedback. Majoriti feedback yang Dian dapat,

“BESTNYEEEE TAK SABAQ NAK BELI“. Sampai habis la lipmatte sample mereka kerjakan ada yang tak padam lepas test, terus pakai lipmatte sampai balik rumah.

Untuk Dianz lipmatte ini, anda tengok satu konsep yang sangat-sangat berbeza yang Dianz keluarkan. Dari segi konsep, warna, gift semua berbeza!!

Dianz lipmatte sangat sweet dan catchy. Lipmatte yang sangat ringan, bau yang sangat menyenangkan. Tak terlalu matte sampai susah nak cuci. Tak terlalu moist sampai rasa rimas dan tak selesa.

KENAPA NAMANYA DIANZ “semi“ LIPMATTE

Teksturnya yang tidak terlalu matte dan merekah, tidak kering, tidak terlalu sukar untuk dicuci, tidak terlalu moist dan oily. Super ringan dan lembut bagai tak terasa memakai lipmatte, dengan bau lembut strawberi. Rasa seperti makan aiskrim! Jangan jilat bibir pulak! :)

SPECIAL

  • Tidak mengeringkan bibir
  • Merawat bibir kusam dan gelap
  • Melembut dan melembabkan bibir secara semulajadi
  • Mempunyai SPF 15 untuk lindungi bibir


3 Warna Menarik. Boleh dicampurkan (mix) lipmatte menjadi dua tone.

Code Dianz Lipmatte. Sila nyatakan pilihan warna sewaktu Add to Cart.

  • YOU ARE LUCKY - (KOTAK PINK) warna dark pink
  • HELLO EVERYONE - (KOTAK BIRU) pink ke oren
  • SEE YOU SOON - (KOTAK KUNING) soft pink


Senang cakap, tak grab 3-3 rugi besar!

HARGA? Murah jeee sistur. 1 lipmatte RM35 sahaja (free mini bag yang sama seperti kotak).

Kalau GRAB 3 ITEM? Nak lagi murahhh?? RM100 sahaja dan PERCUMA 3 mini bag super comel mengikut kotak.

Wow Wow! SERIOUSLY!! BELI 3 dapat 3 BAG? RM100 je? YEAAAA! Order sekarang! Item LIMITED EDITION, habis is habis..


Video Pelancaran Dianz Lipmatte

Video Pra-Pelancaran Dianz Lipmatte

Testimoni Produk Dian'z

 

3 Pcs Dian'z Lipmatte Raya Limited Editon 2019. 3 in 1 (Lipmatte, Eyeshadow, Blusher). Special by Dian Legacy
Rp337,610.00
Rp354,490.50
Per Page      1 - 2 of 2
  • 1